TBEN-L-8IOL este primul master IO-Link cu redundanță Profinet S2

Soluții I/O cu redundanță Profinet S2 System

09/19 – Turck sprijină trecerea către integrarea Profinet în automatizarea proceselor cu primul modul I/O IP67 din lume cu redundanță Profinet S2

Mülheim, March 19, 2019

Turck prezintă la Hannover Messe modulul TBEN-L5-8IOL ca fiind primul modul fieldbus cu redundanță Profinet S2. Masterul IO-Link cu protecție IP67 este în acest moment singurul dispozitiv de acest tip ce implementeaza conceptul de redundanță Profinet, concept relevant pentru automatizarea proceselor. Prin această îmbunătățire, modulul bloc I/O este capabil să stabilească printr-o singură conexiune două canale de comunicare cu două controlere - controlerul primar și backup-ul acestuia. În acest fel, modulul master integrează gazda dispozitivelor IO-Link existente, cum ar fi indicatoarele de poziție, blocurile de valve, concentratoarele I/O și senzorii in lumea sistemelor de înaltă disponibilitate.

TBEN-L5-8IOL a fost prevăzut cu funcția suplimentară imediat după publicarea primei certificări de redundanță a sistemului Profinet. Pe parcursul anului, Turck va moderniza și alte dispozitive multiprotocol, cum ar fi modulele bloc I/O IP67 ale seriei TBEN, precum și sistemele I/O pentru dulapurile de comandă ale seriilor FEN20, BL20 și excom. Astfel, redundanța sistemului Profinet S2 va deveni, în curând, standard în portofoliul Turck de dispozitive fieldbus.

Select Country

Turck worldwide