Codesys

Codesys este cel mai important software de automatizare independent de producător. Utilizatorii din întreaga lume folosesc Codesys pentru a crea programe de control pentru sistemele de automatizare, indiferent de protocolul de rețea utilizat. 

Screenshot of a programming interface from the Codesys automation program

În plus față de bibliotecile standard care sunt deja disponibile în configurarea Codesys, Turck acceptă utilizatorii cu propriile biblioteci și blocuri funcționale pentru IO-Link și sistemul RFID Turck BL ident®

Sistem deschis

Spre deosebire de mediile de programare ale marilor producători de soluții de control, software-ul este independent de cei peste 400 de producători de hardware care utilizează platforma de automatizare. Deschiderea și interoperabilitatea dispozitivelor și sistemelor de la diferiți producători sunt, prin urmare, o caracteristică fundamentală a programului. Din ce în ce mai mulți utilizatori din întreaga lume apreciază această abordare și consolidează sistemul în ansamblu cu soluțiile lor.

IEC 61131-3 asigură interoperabilitate

Software-ul respectă standardul internațional pentru programarea PLC IEC 61131-3, care, la rândul său, garantează interoperabilitatea programelor Codesys cu alte dispozitive standardizate. Programarea în Codesys se bazează pe limbaje de programare precum AWL, ST, FUP și altele, care asigură o comunicare lină cu alte dispozitive și sisteme. 

Fără limite

Codesys permite utilizarea diferitelor fieldbus-uri / protocoale Ethernet într-un sistem de automatizare. Atunci când utilizatorii creează aplicații în combinație cu Profinet și EtherNet / IP sau EtherCAT, beneficiază la rândul lor de deschiderea software-ului. 

Select Country

Turck worldwide

to top