RFID

Soluții RFID pentru producție și logistică

Urmărirea de la un capăt la altul a traseului mărfurilor, confirmând automat că materialele și instrumentele necesare sunt utilizate în producție sau oferirea de puncte de acces cu securitate sporită. Pentru astfel de sarcini industriale, RFID s-a dovedit a fi o tehnologie puternică de auto-identificare pentru Industria 4.0, cu transmisie fără contact a unor cantități mari de informații, chiar și pe distanțe mari, și conexiune ușoară la sisteme de nivel superior de la PLC la ERP.

The I/O module can collect signals from RFID readers as well as other devices such as sensors.

BL ident este sistemul RFID modular complet Turck, adaptat pentru medii industriale (faceți clic pentru a mări)

Tehnologia HF (13,56 MHz) este un factor important al proceselor de producție digitală, se bazează pe comunicații magnetice în câmp apropiat. Cu toate acestea, dacă sunt necesare distanțe mai mari sau citiri în bloc de 200 de purtători de date și mai mult, utilizatorii ar trebui să opteze pentru tehnologia UHF (865 ... 928 MHz). Sistemul RFID modular Turck BL ident permite funcționarea în paralel a capetelor de citire / scriere din gama HF și UHF - și datorită clasei de protecție IP67, acest lucru se poate face și direct la fața locului la mașină sau la instalație. Acest lucru permite procesarea constantă a semnalului descentralizată pe teren.

Comunicarea în logistică și fabricile de producție de astăzi este împărțită în niveluri structurate ierarhic. Cititoarele RFID cu o interfață Ethernet stabilesc un schimb direct de informații cu sisteme de nivel superior, cum ar fi PLC, SCADA, MES și ERP sau Cloud. Astfel, mișcările mărfurilor sunt vizibile în timp real, mărfurile detectate sunt potrivite cu baza de date sau, probabil, facturile automate sunt deja create în software-ul contabil.

Transfer information from UHF tags to MES, ERP, PLC  or cloud with an RFID read/write head.

Comunicare directă cu sisteme de nivel superior: capul de citire / scriere Q300 oferă o variabilitate ridicată a platformei (faceți clic pentru mărire)

RFID interface forwards information from UHF readers via OPC UA to MES, ERP, PLC or cloud.

Acces și schimb de date prin OPC UA - un standard de comunicare global și sigur (faceți clic pentru a mări)

Standardul de comunicare independent de platformă OPC UA simplifică integrarea soluțiilor RFID în sisteme PLC, MES, ERP sau Cloud. Cu specificația AutoID Companion, este posibil și schimbul de dispozitive între sistemele Auto-Ident de la diferiți producători. Turck a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea standardului și are o interfață RFID proprie cu server OPC UA în portofoliu. Pentru o comunicare sigură, interfața oferă funcționarea mixtă a capetelor de citire / scriere HF și UHF.

Video: Identificare perfectă în producție și intralogistică

Urmăriți videoclipul pentru a vedea cum soluțiile RFID Turck optimizează întregul proces - de la bunurile primite, în procesul de producție și până la bunurile de ieșire.

RFID Solutions: Seamless Identification in Production and Intralogistics

Cu integratori și middleware potrivit pentru aplicații la cheie

În special pentru proiectele UHF, cunoștințele integratorilor de sistem este foarte valoros pentru companii. Acești specialiști nu numai că stăpânesc parametrizarea capetelor de citire / scriere, de exemplu pentru a exclude interferențele cu alte dispozitive, dar realizează și instalarea middleware-ului. Pentru sistemele implicate, de fapt middleware-ul face informațiile de pe suporturile de date (tag-uri) utilizabile: filtrarea și transmiterea sau vizualizarea acestora după cum este necesar.

Client-server applications collect data from RFID devices and process it for enterprise or automation software.

De la bunuri la fluxul de date: Turck Vilant Solutions furnizează soluții RFID la cheie (faceți clic pentru a mări)

Din 2018, Turck oferă, de asemenea, soluții complete RFID la cheie prin filiala sa Turck Vilant Systems. Specialistul RFID a realizat deja peste 1.000 de instalații de sistem RFID în 35 de țări și crește eficiența tuturor proceselor de urmărire de-a lungul lanțului de aprovizionare cu sisteme de citire, middleware dezvoltat intern și servicii la fața locului.

Select Country

Turck worldwide

to top