Pick-to-light

Ce este Pick-to-Light?

Soluţiile Pick-to-Light de la Turck oferă operatorilor  o indicare vizuală a componentei necesare într-o secvenţă de asamblare. Acţiunile (corecte sau false) sunt indicate prin lămpi şi opţional, semnale sonore. Operaţiunile încheiate pot fi confirmate fie manual, fie automat.

Turck Pick-to-Light: Soluţii complete pentru asamblare industrială şi aplicaţii de picking

Toate componentele din sistemele Pick-to-Light  de la Turck se potrivesc perfect , asigurând astfel o instalare şi o mentenanţă rapide şi sigure.

Optimizarea procesului

Managementul procesului vizual permite posibilităţi de îmbunătăţire a procesului:

  • O flexibilitate îmbunătăţită; personalul nu are aproape deloc nevoie de pregătire
  • Calitatea procesului îmbunătăţită şi repetabilă
  • Controlul/managementul calităţii prin înregistrarea procesului
  • Interfeţe cu sistemul de control al  depozitului, sisteme ERP...
  • Timpi de instalare, punere în funcţiune şi mentenanţă reduşi semnificativ
  • O instalare aproape 100% fără erori

Soluţiile Pick-to-Light de la Turck se bazează pe componente IP67 care permit o instalare robustă, rapidă şi fără erori şi fără necesitatea unui tablou electric. Soluţia plug-and-play  IP67 duce la reducerea timpului de instalare, aproape fără erori, cu o reducere drastică a costurilor salariale.  Soluţiile ce folosesc componente cu IP20 sunt disponibile la cerere.

Datorită unei abordări modulare hardware şi software, soluţiile personalizate pot fi realizate rapid şi cu costuri eficiente la cererea clienţilor noştri. Experienţa noastră în acest domeniu şi abilitatea de a vă oferi toate componentele pentru o soluţie completă  garantează faptul că toate componentele se leagă între ele perfect.

Pick-to-Light Products

Urmaţi aceste linkuri pentru a găsi produsul Pick-to-Light dorit din baza noastră de produse

Indicatoare / Senzori / Bariere luminoase

Gama extrem de variată de indicatoare şi senzori de la Turck garantează că e disponibil dispozitivul adecvat operaţiunii.


Interfaţă operator/mentenanţă (HMI)

Cu HMI/PLC VT 250  dispuneţi de un HMI care oferă o funcţionalitate completă a sistemului Pick-to-Light. Controlerul robust poate fi uşor programat cu CODESYS şi montat în câmp fără a fi necesar un tablou electric.


Control şi interfaţă (Sistem fieldbus BL67)

Gateway-ul sistemului fieldbus BL67 de la Turck poate fi programat cu CODESYS. Controlerele programabile oferă o funcţionalitate completă a sistemului Pick-to-Light. Cum oferă un grad de protecţie IP67, pot fi montate fără a fi necesar un tablou electric.


Tehnologie de conectare

Turck oferă o gamă largă de componente pentru conectarea la sisteme de control de nivel superior (ERP, etc) şi I/O instalaţie. Sunt disponibile şi componente pentru comunicaţie fără fir industrială, pentru a reduce costurile cu cablurile.


Select Country

Turck worldwide