Seria de tehnologii de interfață IM12 este optimizată pentru utilizarea în automatizarea fabricii sau în Zona 2

Familia de dispozitive de interfață extinsă pentru semnale non-intrinseci

11/19 – O densitate mare de canale, siguranța investiției și utilizarea în circuite până la SIL 2 reprezintă avantajele deosebite ale seriei noi de dispozitive IM12 de la Turck

Mülheim, May 21, 2019

Noile dispozitive de interfață IM12 aduc beneficiile seriei IMX12 de la Turck și pentru semnale fără siguranță intrinsecă. Dispozitivele IM12 sunt unele dintre cele mai subțiri de pe piață cu o lățime de numai 6 mm pe canal, economisind spațiu în dulapul de comandă. Proiectarea moderna a circuitelor electronice oferă un grad ridicat de securitate a investițiilor. Întreaga serie de dispozitive este certificată pentru utilizarea în circuite de siguranță funcțională până la SIL2. Dispozitivele IM12 procesează semnale digitale și analogice de la dispozitivele de teren, de exemplu în industria farmaceutică sau în industria chimică. Cu toate acestea, dispozitivele IM12 își găsesc, de asemenea, utilizări adecvate în automatizarea fabricilor, cum ar fi de exemplu prin măsurarea temperaturii sau a vitezei de rotație.

Tehnologia de interfață a dispozitivelor este, de asemenea, de ultimă oră. Variantele parametrizabile pot fi accesate prin IO-Link și Pactware sau alte aplicații FDT. Opțiunea de alimentare prin șină electrică utilizând Power Bridge este disponibilă pentru toate variantele IM12. Atunci când se utilizează IM12 și IMX12 (pentru zona Ex), clienții pot folosi aceleași caracteristici de montare, conectare și punere în funcțiune, atât mecanic, electronic cât și în termeni de software. Pe lângă dispozitivele pentru intrări sau ieșiri digitale sau analogice, Turck oferă și traductoare de frecvență și temperatură.

Select Country

Turck worldwide