Controlerele de siguranţă SC26-2 asigură capacitatea de programare flexibilă.

Controler de siguranţă flexibil

05/14 – Controlerele de siguranţă SC26-2 permite o configurare şi un control simple

Banner Engineering, partenerul strategic al companiei Turck, prezintă noul controler de siguranţă programabil SC26-2. Controlerele permit o configurare şi un control simple fără cunoştinţe aprofundate necesare programării complexe a PLC-urilor clasice. Proiectate pentru a fi mai flexibile şi mai uşor de folosit decât alte controlere de siguranţă de scară mică,  SC26-2 foloseşte blocurile de funcţii de siguranţă, funcţii logice de tip Boolean şi un mediu de programare simplu pentru crearea logicii de control de siguranţă.

Cu 26 de terminale de intrare şi două ieşiri de siguranţă redundante, inginerii pot monitoriza uşor multe dispozitive de intrare ca butoane de oprire de urgenţă, bariere optice de siguranţă şi alte dispozitive de intrare de siguranţă sau normale. Software-ul gratuit de interfaţă cu utilizatorul are blocuri de funcţii de siguranţă preconfigurate, inclusiv controlul bimanual, funcţie de suprimare şi activare a dispozitivului pentru simplificarea programării– şi include o diagramă logică în ladder şi un sumar al tuturor intrărilor şi ieşirilor controlerului.

Ecranul LCD opţional afişează starea IO şi  diagnoza precum eroare pe intrare şi detaliile conexiunilor. Acest lucru îi ajută pe utilizatori la punerea în funcţiune şi permite depanarea mai rapidă pentru minimizarea timpilor morţi ai maşinii. Controlerul de siguranţă programabil SC26-2 oferă opt terminale de intrare care pot fi configurate pentru a monitoriza semnalele de intrare, sursa 24 V sau care pot indica starea ieşirilor IO, de o utilitate excepţională.

Select Country

Turck worldwide