Cu sursele de alimentare cu IP67 robuste, Turck oferă o sursă de alimentare de 24 V direct în câmp.

Surse de alimentare în IP67 pentru montarea directă în câmp

03/13 – Sursele Turck robuste de alimentare cu 24 V pentru montarea în câmp reduc cablurile

Turck le oferă clienţilor care au nevoie de o sursă de alimentare pe 24 V direct în câmp, o serie de surse de alimentare cu grad de protecţie IP67. Când dispozitivul de câmp şi tabloul electric  al fabricii sunt la distanţe mari unul de celălalt, e nevoie de multe cabluri  scumpe cu secţiuni groase. Sursele de alimentare cu protecţie IP67 sunt adecvate mai ales aici, deoarece asigură o alimentare cu 24 V direct în câmp, fără căderi de tensiune. Datorită gradului de protecţie IP67, noile surse de alimentare PSU67 pot fi montate şi direct pe maşină, fără măsuri de protecţie.
Sursele de alimentare oferă o performanţă înaltă şi sigură, datorită protecţiei la lipsa sarcinii, la scurtcircuit precum şi prin răcire cu aer pasivă.  De asemenea, dispozitivul acoperă automat căderile de tensiune de până la 50 ms. Eficienţa înaltă a dispozitivelor asigură un randament energetic ridicat de până la 90%. Domeniul extins al  intrării ca/cc şi domeniul de temperatură între  -25 şi +60 °C fac ca sursele de alimentare să poată fi folosite în toată lumea. Au o ieşire în tensiune cu un conector cu  4-pini, 7/8 inch. Ledurile îi indică utilizatorului starea de funcţionare.

Turck oferă seria de surse de alimentare în comutaţie PSU67 în patru variante: Sunt disponibile variante cu o singură ieşire de 2 A, 4 A şi 8 A şi o variantă cu două ieşiri 4 A. Sursele de alimentare respectă standardele EN 60950-1 şi au certificări cULus şi CE.

Select Country

Turck worldwide