Master-ele IO-Link de la Turck cu design tip bloc simplifică prin intermediul SIDI integrarea cu Profinet a dispozitivelor IO-Link

SIDI integrează dispozitivele IO-Link în Profinet

08/19 – Master-ele IO-Link de la Turck permit prin intermediul SIDI (Simple IO-Link Device Integration) integrarea dispozitivelor IO-Link direct din Profinet engineering – fără alt software sau programare suplimentară

Mülheim, March 11, 2019

Integrarea cu dispozitivele IO-Link simple de la Turck, sau SIDI pe scurt, simplifică manipularea dispozitivelor IO-Link în sistemele Profinet engineering. Dat fiind că dispozitivele sunt deja integrate în fișierul GSDML al master-ului, utilizatorii pot selecta dispozitivele din biblioteca de dispozitive (de exemplu, în Portalul TIA) și le pot integra în proiectele lor prin câmpuri drop-down ca și cum dispozitivele sunt submodule într-o sistem I/O modular. Utilizatorul beneficiază de acces la toate proprietățile și parametrii dispozitivului în text simplu. Intervalele de măsurare, punctele de comutare și numărul de impulsuri pot fi stabilite direct din sistemul de inginerie - fără nici o programare sau software suplimentar necesar.

De acum încolo, SIDI este integrat pe toate master-ele IO-Link Turck din seria TBEN-L, TBEN-S și FEN20. Software-ul conține toate dispozitivele IO-Link de la Turck și Banner Engineering. Turck a inclus și dispozitivele IO-Link de la producătorii terți, cum ar fi blocurile de valve, în catalogul SIDI. Alte dispozitive ale producătorilor pot fi adăugate la cerere.

De asemenea, SIDI simplifică considerabil întreținerea. Deoarece toate proprietățile dispozitivului și parametrii masterelor și dispozitivelor sunt direct disponibili în fișierul de proiect central al controlerului, schimbarea automată a dispozitivului în caz de avarie poate fi efectuată cu ușurință fără probleme - atât pentru master-ele IO-Link, cât și pentru dispozitive.

Select Country

Turck worldwide