Seria TBEN-S de la Turck ne oferă dispozitive ultracompacte cu intrări sau ieşiri analogice

Blocuri I/O ultracompacte pentru semnale analogice

20/14 – Turck a adăugat dispozitive cu intrări şi ieşiri analogice universale seriei TBEN-S de module bloc I/O multiprotocol

Mülheim, 21 octombrie, 2014 – Turck a adăugat în seria  TBEN-S mai multe module ultracompacte bloc I/O pentru Ethernet cu patru intrări sau ieşiri analogice. Intrările analogice ale modulelor multiprotocol pentru Ethernet pot procesa patru tipuri diferite de semnal de intrare: pe lîngă semnalele în tensiune sau curent, procesează şi semnalele PT100 de la senzorii de temperatură sau semnale în milivolţi, cum sunt de regulă cele de la termocuple sau punţi de măsură. Astfel, utilizatorul poate răspunde flexibil la cerinţele unui anumit semnal de intrare din câmp. Seria TBEN-S permite aplicaţiilor care înainte necesitau trei module bloc diferite să fie implementate doar cu unul.

Modulele IP67 încapsulate au o grosime de numai 32 mm şi o lungime de 144 mm şi permit montarea direct pe maşină. Cu domeniul de temperatură extins de la -40 °C la +70 °C, dispozitivele sunt foarte adaptabile în aplicaţie. Deşi au design compact, fiecare modul  TBEN-S poate fi folosit fără gateway-uri suplimentare în fiecare dintre cele trei sisteme Ethernet Profinet, Modbus TCP sau EtherNet/IP. Datorită tehnologiei multiprotocol de la Turck utilizate în această serie, dispozitivele recunosc automat protocolul folosit, ascultând comunicaţia în timpul fazei de pornire. Un switch integrat permite utilizarea dispozitivelor în topologie de tip linie. Pe lângă versiunile cu patru intrări sau ieşiri, sunt disponibile şi şase versiuni cu intrări şi ieşiri digitale.

Select Country

Turck worldwide