Turck respectă criteriile pentru industria alimentară cu noile soluţii de conectare

Tehnologie de conectare pentru industria alimentară

14/14 – Turck oferă cabluri şi conectoare pentru aplicaţii igienice şi standard din industria alimentară

Mülheim, October 21, 2014 –

Mülheim, 21 octombrie, 2014 – Turck prezintă două noi tehnologii de conectare pentru industria alimentară. Seria igienică pentru zone foarte sensibile – în contact direct cu alimentele –  e construită fără mici fisuri pentru împiedicarea acumulării de agenţi contaminanţi. Acest lucru este asigurat şi de suprafeţele netede ale materialului carcasei şi de piuliţele folosite la fixarea conectoarelor V2A din oţel. Materialele cablurilor folosite pentru seria igienică sunt omologate Ecolab şi acceptate de FDA. Astfel, cablurile rezistă la agenţii de curăţare folosiţi în sectorul alimentar şi al băuturilor, dar şi la microbi şi la hidroliză.

Pentru zone mai puţin sensibile, Turck oferă o versiune a tehnologiei standard de conectare cu cabluri din materiale omologate Ecolab şi acceptate de FDA. Calitatea cablului şi materialele sunt la fel ca cele din seria igiencă, în timp ce conectoarele tată au designul convenţional. Aceste caracteristici fac cablurile să fie ideale în zonele periferice din industria alimentară şi a băuturilor.

Turck oferă ambele tehnologii de conectare  cu cabluri de lungimi de 2, 5 şi 10 m, cu conectoare tată drepte şi cu cot. Conectoarele tată M12 sunt disponibile cu 4 sau 5-poli, iar cele M8 tată cu 3 sau 4-fire.

Descărcări și Legătură către Produs

Select Country

Turck worldwide

to top