Parteneri

EGE Elektronik

EGE-Elektronik Spezial-Sensoren GmbH dezvoltă și produce senzori speciali pentru aplicații de automatizare din 1976. Compania servește producători internaționali de renume dintr-o gamă largă de industrii. Portofoliul său de produse include regulatoare de debit, senzori în infraroșu, opto și ultrasonic, senzori inductivi și capacitivi de proximitate, bariere luminoase. EGE furnizează de asemenea senzori pentru aplicații extrem de sensibile, de ex. zone periculoase. Personalul de înaltă calificare al departamentului de dezvoltare cooperează îndeaproape cu toți clienții, asigurând actualizări și îmbunătățiri continue ale produselor.


Banner Engineering

În fiecare zi, de mii de ori pe zi, in întreaga lume, produsele Banner Engineering sunt folosite pentru a rezolva aplicații provocatoare și pentru a atinge obiectivele de automatizare. Fondată de Bob Fayfield în 1966, Banner Engineering a început ca o mică firmă de inginerie cunoscută pentru rezolvarea problemelor. Astăzi, Banner Engineering este o companie globală și lider recunoscut la nivel mondial în domeniul automatizării industriale. Senzorii optici și senzorii Vision, luminile și indicatoarele luminoase cu LED-uri, produsele wireless și de siguranța muncii sunt utilizate de companiile mari și mici, de la liderii industriei din Fortune 500 până la inovatorii care intră pe piață.


TSL-ESCHA

Ca membru al Grupului Turck, firma TSL-ESCHA dezvoltă, produce și distribuie butoane de deschidere a ușilor, dispozitive de semnalizare, lumini LED pentru vehicule de transport, precum și soluții de iluminat robuste de calitate superioară pentru aplicații industriale.


Select Country

Turck worldwide