Seria VS8 Miniature pentru detectare precisă în aplicații cu spațiu extrem de limitat

Senzori optici în format miniatural

12/19 – Senzori optici în format miniatural

Mülheim, May 21, 2019

Turck lansează senzorii miniaturali din seria VS8. Partenerul pentru senzori optici Banner Engineering a dezvoltat seria VS8 pentru detectarea precisă în spații restrânse sau în apropierea părților în mișcare. Măsurând 21,1 x 14,6 x 8 milimetri, dispozitivele au doar jumătate din dimensiunea unei cutii de chibrituri.

Senzorii VS8 sunt disponibili în variantele cu LASER roșu sau cu LED roșu sau albastru, permițând moduri de funcționare în opoziție, retroreflexiv, cu câmp ajustabil sau fix și suprimarea fundalului. Această versatilitate permite utilizatorilor să aleagă funcționalitatea corectă a senzorilor pentru o anume aplicație.

Senzorii VS8 detectează părți foarte mici și alte obiective dificile, care reprezintă o provocare pentru alți senzori. Modelele cu laser roșu au un punct luminos și precis pentru detectarea țintelor și a obiectelor mai mici decât 0,5 mm în diametru. Modelele cu lumină LED albastră detectează fiabil țintele cu suprafețe întunecate sau reflectorizante și obiecte transparente fără a fi nevoie de un reflector. Senzorii VS8 cu lumină LED roșie sunt senzori multifuncționali, cu cost redus, care detectează o gamă largă de ținte.

Găurile de montare laterale standard industrial simplifică montarea în echipamente noi sau existente. Opțiunea de montare pivotantă permite o reglare de ± 10 ° pentru alinierea rapidă și precisă a senzorului. LED-urile de stare de vizibilitate ridicată, butoanele ușor de accesat și intrarea de învățare simplifică programarea și, prin urmare, întreaga punere în funcțiune a senzorilor.

Select Country

Turck worldwide