Senzorii de presiune Turck din seria PS+ au câștigat premiul iF Design și sunt primele dispozitive ale noii platforme de senzori pentru lichide

Senzori de presiune PS+ cu butoane capacitive

10/19 – Seria robustă PS+ de la Turck cu operare intuitivă reprezintă o schimbare de generație în tehnologia senzorilor pentru fluide

Mülheim, March 19, 2019

În cadrul Hannover Messe Turck lansează noii senzori de presiune din seria PS+. Senzorii robuști sunt primele produse ale unei serii modulare de senzori de fluide, care permit clienților să folosească instrumente de măsurare fiabile cu o funcționare intuitivă. Senzorul a fost deja premiat la începutul produsului cu premiul iF Design Award.

Senzorii de presiune PS+ pot fi parametrizați cu ușurință. Montajul inversat cât și rotația capului senzorului într-un interval de 340° sunt posibile. După ce senzorul este conectat, acesta detectează automat dacă controlerul sau modulul de magistrală necesită un semnal PNP sau NPN, semnal în curent sau tensiune. De asemenea, este prevăzut un mod de compatibilitate pentru integrarea în sistemele IO-Link. Interfața operatorului cu touchpad-uri capacitive și ecranul bicolor permite efectuarea rapidă a setărilor în text simplu (în conformitate cu standardul Turck sau VDMA) și este protejată de un mecanism de blocare împotriva operării accidentale.

Tastele închise ermetic asigură o rezistență mai mare la murdărie și lichide, astfel încât senzorii să îndeplinească cerințele de protecție ISO la IP6K7K, IP6K7 și IP6K9K. Seria PS+ este proiectată pentru domenii de presiune de până la 600 bar și este disponibilă cu celule de măsurare ceramice (PS310) sau cu celule de măsurare metalice (PS510). Acestea din urmă au o rezistență la suprapresiune de până la sapte ori presiunea nominală. Senzorii pot fi opțional echipați cu limitatori de presiune de vârf.

Turck va adăuga măsurarea temperaturii și curgerii la noul său portofoliu de senzori de fluide pe parcursul anului. Deoarece toți senzorii se bazează pe aceeași platformă, ei au un aspect și un principiu de funcționare foarte asemănător.

Select Country

Turck worldwide