Senzorul inductiv uprox Q130WD de la Turck cu clasa de protecție IP68 și IP69K rezistă în cele mai dificile condiții de mediu

Senzor Factor 1 pentru industria alimentară și a băuturilor

07/19 – Modelul Q130WD (wash-down) oferă o gamă largă de utilizări pt aplicațiile de umplere a recipientelor

Mülheim, March 11, 2019

Turck prezintă un nou senzor inductiv Q130WD cu caracteristici tip wash-down. Conform cu cerințele industriei alimentare și a băuturilor, senzorul de proximitate dreptunghiular oferă cele mai înalte grade de protecție (IP68 / IP69K) și poate fi utilizat în multe locații pentru a monitoriza fluxul de producție al băuturilor și al cutiilor de alimente.

Modelul Q130WD se bazează pe tehnologia Uprox brevetată Turck, care are aceeași distanță mare de comutare pentru toate metalele. Această tehnologie este, prin urmare, ideală pentru detectarea cutiilor de aluminiu și de staniu. Calea mare de deplasare face ca noul produs să fie adecvat pentru detectarea fără spațiu a tuturor recipientelor standard pentru băuturi și alimente. Cu o frecvență de comutare de 250 Hz, senzorul poate detecta până la 900.000 de cutii pe oră.

Carcasa modelului Q130WD este fabricată din materiale aprobate de FDA și este rezistentă la toți agenții de curățare alcalini și acide. Senzorul inductiv funcționează, de asemenea, în mod fiabil, la temperaturi ambiante între -30 și 85 ° C. Semnalul de comutare și monitorizarea tensiunii de funcționare sunt indicate cu LED-uri de colț, făcându-le vizibile din orice unghi de vizualizare. Senzorul cu factor 1 și design dreptunghiular este potrivit pentru montaj parțial încastrat și, cu o înălțime de 40 mm, se potrivește perfect în construcțiile tipice de șine din aluminiu.

.

Select Country

Turck worldwide